Hoe kan ik een Frankiesbyfb account aanmaken?
Wil je aan account aanmaken? Dat kan! Wanneer je op onze homepage bent klik je rechtsboven op ‘inloggen’. Je komt dan automatisch op de registratie pagina om een Frankiesbyfb account aan te maken. 


 Ik heb mijn adres verkeerd ingevuld, en het pakket is al verzonden wat nu?
De verantwoordelijkheid voor het invullen van de correcte adres gegevens ligt bij de klant. Dat neemt niet weg dat wij het een vervelende situatie vinden en er alles aan zullen doen zodat het pakket alsnog terecht komt. Stuur in dit geval een e-mail naar ons toe, zodat wij een onderzoek voor je kunnen startten bij PostNL/Dhl.

 

BESTELLING & LEVERING 

Waar is mijn bestelling?
Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer wij je bestelling hebben verzonden. In deze bevestiging vind je ook het track & trace nummer. 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Zodra jouw bestelling geplaatst is, is het niet meer mogelijk om jouw order aan te passen of te annuleren. 

Wat is de levertijd?
Bestellingen die voor 22:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verzonden. Echter geldt hier een uitzondering voor bij pre-orders. Hiervoor staat een gemiddelde levertijd van 2 weken. Wil je weten of je bestelling een nabestelling betreft? Dit kan je vinden in de productbeschrijving van het product. 

Ik heb een verkeerd e-mail adres ingevuld en daarom geen orderbevestiging ontvangen?
Wij sturen de orderbevestiging altijd naar het door bij ons geregistreerde email adres. Indien je een verkeerd e-mail adres hebt opgegeven en je jouw orderbevestiging alsnog wilt ontvangen kan je het beste een e-mail sturen naar frankiesbyfbklantenservice@gmail.com. Wij kunnen het e-mail adres dan voor je aanpassen en de orderbevestiging opnieuw versturen. 

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?

Dat is vervelend, soms kan het voorkomen dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, om dit goed voor je uit te zoeken willen wij je vragen om een e-mail te sturen naar frankiesbyfbklantenservice@gmail.com.

Wat is de standaard levertijd?
Over het algemeen zal je bestelling binnen 1-2 werkdagen binnen komen.